Mi se întamplă tot mai des (spre bucuria mea) să mă întrebe lumea care-i treaba cu storytelling-ul. De aici, încep. Și pentru că cel mai bine înțelegem atunci când avem exemple, am găsit câteva aplicații care n-ar valora nimic fără povestea din spate. Așadar:

1. Cum te poti folosi în cel mai ingenios mod de o poveste? Într-o lecție de gramatică.

2.Cum poți crea cu ajutorul literelor super sunete? (încercați PLKOD pentru început)

3. Cea mai isteață aplicație pe bază de inteligență artificială. Un soi de brief personalizat pentru ghicirea gândurilor. Varianta “așa cevaaaaa”.

4. Interactivitate pusă în context mi-a răpit – cu bună știință și zâmbet dintr-un colț în altul al gurii – timp grămadă.

5. Fiecare compliment de aici spune o poveste. Creează o atmosfera. Spune o poveste.

6. Tot o poveste e și treaba asta: peretele alb. Sau , mai bine spus o pauză în tot basmul numit feed. Un semn de punctuație bine venit în haosul socialului albastru.

7. Una dintre aplicațiile-poveste cu un copy demențial care-ți lasă gura apă. La toate figuratele și propriile. Fiecare vin e un domn pretențios în căutarea sufletului pereche, în lumea brânzei. Domnilor și mai ales doamnelor, vă prezint CheeseCupid.

sursa foto: cheesecupid.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>