Rabih Alameddine - Femeia de hârtie2
Rabih Alameddine – Femeia de hârtie
26 July 2016
instagram-fashion
5 conturi de Instagram care m-au cucerit. #fashionspotted
30 July 2016
Show all

Lansarea Colecțiilor Toamnă-Iarnă Pandora, într-un basm

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

Pandora

Aici ar fi trebuit să citiți acel scurt paragraf introductiv în care aș fi vorbit despre puțin bla-bla care să vă introducă în atmosfera de aseară. Nu voi face asta. Voi deschide efectiv supapa dobândită ieri pe vreme asta și-o voi lăsa să respire aici. 

Phiu, să începem!

De când am cunoscut-o pe Raluca, viziunea mea despre evenimente s-a schimbat. Cu mult și în bine. Nu știu cum le împletește dar, pe cuvânt de invitat, chiar reușește să te anime pentru o seară și să te aducă pe tărâmul proaspăt construit. Buuun, acum, că am lăudat-o pe Raluca (pe merit și pe bună dreptate și neapărat în pachet cu echipa ei extraordinară) pot să închin o odă celui mai frumos atelier de flori din București, Florens. N-am cunoscut loc mai spectaculos, mai prețios, mai plin de viață și mai încântător decât acesta.

Una din încăperile superbe ale Atelierului Florens, unde puteai admira nestingherit colecția de iarnă Pandora.

Undeva în față, pe dreapta există un perete tapetat cu cărți cu pagini diluate de timp, pe care vă invit să-l vedeți, măcar în trecere.

Acum, că v-am introdus în atmosfera în care am intrat și eu aseară, putem povesti în tihnă. Atelier Florens a fost neîncăpător pentru cei peste 130 de invitați prezenți la evenimentul exclusivist de lansare a Colecțiilor Toamnă-Iarnă 2016 PANDORA. Decorul spectaculos a fost completat de muzică live, sushi bar și un candy delights rafinat, care a fost savurat imediat.

Cu ce ne-a surprins PANDORA?

Sunt destul de greu de impresionat în domeniul bijuteriilor. Peste 5 ani de experiență în domeniul bijuteriilor de lux par a împovăra deciziile personale pe care le iau în alegerea unui detaliu prețios.

PANDORA însă este un brand pe care îți vine foarte ușor să-l iubești. Bijuteriile iau forma unor povești care nu se termină niciodată iar declarațiile fiecărei colecții fac o concesie feminității celor care le poartă.

Ce vă pot spune pe scurt despre noile colecții? Colecția de Toamnă aduce în prim plan frumusețea medalioanelor din epoca victoriană și încapsulează o estetică vintage.

Fapt inedit, Colecția Rose (care se lansează pentru prima dată în România) constă într-un amestec unic de metale pentru a capta și exprima stilul personal cu ajutorul frumoaselor bijuterii romantice în nuanțe roz. Colecția de Iarnă generează o poezie cu forme captivante, accentuând bijuteriile care emană magia Crăciunului și jocurile de lumini asemănătoare constelațiilor și modelelor în gheață.

PAndora 2016

Cu Diana (Fine Society & Forbes Life) #UniqueAsWeAre

A fost o seară spectaculoasă. Nu știu dacă o fi fost de la melancolia post-ploaie, de la discuțiile care mi-au netezit niște simțiri ori de la energia oamenilor frumoși care s-au perindat prin jur, cert este că aseară am ansamblat cu toții un puzzle din care sunt foarte bucuroasă că am făcut parte. Un puzzle care înfățișază o garden party în toată regula și-un eveniment de la care n-aveai cum să nu ieși cu un zâmbet molipsitor. Iar picăturile n-au făcut decât să coasă suflete laolaltă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>