Ideile. Inspiraţia. Speranţa.

Azi vorbesc despre sacrifiu. Despre cel pe care suntem dispuşi să îl facem, nu doar din cuvinte ci “pe bune”. Putem să împărtăşim cu alţii din cunoştinţele/bunurile noastre? Vrem să îi ascultăm pe alţii mai mult decât pe noi înşine? Suntem în stare să ne donăm un rinichi? Cât de mult iubim? V-aţi întrebat vreodată?

Ieri am fost la Online Career Day unde a fost plin de oameni faini, care ştiu despre ce vorbesc, care îmbină pasiunea cu munca şi cărora sistemul “între 2 (mă refer la proiecte) nu te plouă” funcţionează de excepţie! M-am ambiţionat! Să vreau mai mult de la mine, să cred că voi reuşi dacă mă dedic cu toate forţele acelui “ceva”. Şi dacă nu aţi fost prezenţi, puteţi măcar să vă aruncaţi ochii pe prezentările speakerilor de AICI.

Ce legătură există între conferinţa de ieri şi sacrificiu? Oamenii. Cei prezenţi acolo nu sunt, aşa cum ar crede mulţi, aroganţi sau egoişti cu informaţiile de care dispun! Ba dimpotrivă, s-au arătat extrem de deschişi pentru ca toţi cei pasionaţi de online să vină, să pună întrebări, să fie curioşi. Vor să “shareuiască”, să împartă cu toţi experienţa lor! Lucru mare, greu de găsit în condiţiile în care regula “fiecare pentru el” tronează în neuronii multora ajunşi sus. Aşadar, au cu cine?

Şi ca să nu las totul în coadă de furculiţă, vă propun să vă gândiţi astăzi la ce înseamnă sacrifiu pentru voi. So, vă las pe ritmurile unei piese care mi-este foarte dragă şi pe care am pus-o pe repeat de vreo 2 zile!  O zi fantastică să aveţi!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs]

2 Comments

  1. Acelasi sentiment l-am avut si eu anul trecut cand am participat la OCD. Ma bucur ca peste 90% dintre speakerii de anul asta mi-au devenit amici/prieteni.
    Da, sunt persoane care au sacrificat mult (incepand cu timpul liber) pentru a obtine ceea ce si-au dorit si se pare ca au reusit. :)

  2. Mihaela, faini oameni! Mi-i doresc si eu ca prieteni, ca colaboratori, ca oameni aproape! Intr-adevar imi inchipui ca au sacrificat multe pentru a ajunge acolo unde si-au dorit, insa atunci cand rezultatele muncii sunt vizibile, satisfactia e una uriasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>