M-a cam confuzat agitaţia asta din ultimii ani, privitoare (cu căutătură lungă) la înscrierea într-un mediu academic străin. Nu că mi s-ar fi înmuiat picioarele de emoţii sau de frică, însă, până nu vezi, nu crezi.

Şi, pentru că ştiu cine stă în spatele Târgului de Universităţi, am toată încrederea că cei care vor alege să să fie pe 22 martie la Hotelul Unirea, de pe la 10 dimineaţă se vor bucura foarte. Pentru oferta educaţională, pentru oamenii de acolo, fie şi numai pentru experienţă, sau pentru posibilitatea de a crea noi vise eu vă îndemn să mergeţi. La urma urmei, ce aveţi de pierdut?

Eu plusez cu o zi frumoasă de primăvară, cu o plimbare până în centru şi cu posibilitatea de a culege ceva informaţii despre un program de studii in Londra. Cine mai vine?

***

Romanian International University Fair este cel mai mare târg de universităţi din România şi Estul Europei şi, totodată, singurul din zona Moldovei.

Ajuns la a zecea ediţie, RIUF faciliteaza contactul universitatilor cu tineri interesati de continuarea studiilor atât în Romania, cât şi în străinătate. Elevii și studenții interesați de studiul în străinătate sunt așteptați pentru a discuta personal cu reprezentanți ai universităților internaționale și cu alți români studenți sau absolvenți ai acestora. De asemenea, pot să afle de la ei care sunt modalitățile de finanțare disponibile, care sunt oportunitățile ce pot fi fructificate într-un mediu educațional internațional și cum se desfășoară procesul de învățământ într-o altă țară.

În acest an, tinerii din regiunea Moldovei se vor întâlni într-o singură zi cu reprezentanţii a 30 de universităţi internaţionale (Belgia, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Germania, Franta, Elveţia, Danemarca) şi din România (Univ. „Al. I. Cuza”, Univ. de Medicina si Farmacie, Univ. „Petre Andrei”).

Toti vizitatorii targului vor participa la tombola RIUF si vor putea castiga, prin tragere la sorti:

–      O excursie la munte

–      Invitatii la film

–      Un test IELTS gratuit

–      Pachete de carti

–      Pachete de materiale pentru pregatirea si sustinerea examenului de limba engleza

Sursa foto: pinterest.com

2 Comments

  1. Să-ți schimbi fontul, că îngreunează cititul și-i păcat. Cred că-ți trebuie ceva sans serif, dacă nu mă înșel.

    • Georgiana says:

      Stiu, Mada. Inca ma chinui sa gasesc un template. Sunt “in teste”, asa ca… mai dureaza putin pana o sa fie lizibil, simplu si curat. Mersi mult de feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>