3, 2, 1… Start înscrieri!

A venit căldura, unii dintre noi şi-au început deja vacanţa, alţii abia au început să muncească pe brânci!

Pentru cei dintre noi cărora online-ul nu le este o necunoscută, li se pregăteşte un eveniment fain de tot! Clubul Oamenilor din Online organizează pe 28 mai 2011, la Sala de Spectacole a Ateneului Tătăraşi, a cincea ediţie a evenimentului Online Career Day.

Am numai cuvinte de laudă pentru speakerii ediţiei ăsteia şi dacă la ediţia trecută locurile au fost ocupate din prima zi, sunt curioasă în cât timp se vor ocupa de data asta! De la ora 10, până la 15 ai timp să afli ce îţi doreşti cu adevărat, cum să obţii un job în online, cum să comunici eficient cu clienţii, ce înseamnă să fii freelancer sau cum poţi începe efectiv o afacere în online.

Că ai deja sau că vrei să începi să ai succes în mediul online, că te pasioneză pur şi simplu sau că vrei să îi cunoşti pe cei mai buni, nu-ţi rămâne decât să te informezi şi să te înscrii: http://www.careerday.ro/ .

Mult succes şi ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>