Social Media. Un domeniu care mi-e cunoscut de 7 ani, de când m-am aventurat într-un update continuu la realitatea virtuală. Social Media nu e numai un domeniu pentru care am făcut o pasiune ci e și jobul meu full-time. Așa că participarea ca blogger oficial îmi dă posibilitatea să mă țin și să vă țin la curent cu ce se întâmplă pe 2 octombrie la “Cel mai important eveniment de Social Media din România“, care are loc la JW MARRIOTT Bucharest Grand Hotel.

webstock2015

Webstock 2015

Ediția a opta a Webstock promite a fi o excelentă ocazie de networking și, totodată locul în care se leagă prietenii, parteneriate și se share-uiește know-how valoros și autentic.

Webstock Awards (segmentul de premii al evenimentului) are categorii delicioase cărora abia aștept să le cunosc câștigătorii: Publishing (una dintre categoriile mele preferate, datorită componentei de storytelling), Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications (sunt curioasă ce aplicații au mai dezvoltat brandurile românești), Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram și Best Use of Video in Online.

Anul acesta se inaugurează și categoria Online Personality of the Year la care publicul va decide prin vot online, persoana care a avut o prezență majoră în mediul online și social media din România, indiferent de domeniul din care face parte.

Apropo, puteți vota personalitatea online a anului, aici.

Chiar sunt intrigată cum va fi Webstock 2015, mai ales că se anunță apetisant și datorită organizatorilor: Evensys și Vodafone România.

Curioșii sunt invitați să descopere detalii pe Facebook, Twitter sau pe www.webstock.ro.

Pănă atunci exersez tastatul-viteză, pentru #LiveBlogging. Ne vedem pe 2 octombrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>