Asta e reacţia pe care o am pe lângă feeling-ul şi zâmbetul mare de pe faţă, care nu-mi mai dispare! Sunt de-a dreptul euforică şi pentru asta trebuie să le dau o prăjitură celor de la Prime, şi o sacoşă întreagă de prăjituri Nicoletei Gavrilă!

Numai cuvinte de laudă am pentru evenimentul ăsta, aşa că dacă vreţi să-mi aflaţi părerea, întrebaţi-mă! După ce voi striga OAAAU, vă explic şi de ce! Un singur reproş am pentru organizatori, care se întâmplă să fie şi regretul meu cel mai mare: că nu am pututut participa la toate cele 3 Ateliere!

Ce să vă spun? Ce aţi pierdut? Un speaker fain, un om cald şi informaţii din “indside-ul” PR-ului naţional. Experienţă, tips&triks, concepte noi, paşi de urmărit, poveşti de brand, reţete de adaptat, pe toate le-am savurat pregătite de “le chef” Nicoleta! Am învăţat să-mi pun întrebări, să am în vedere planurile de criză, să construiesc poveşti catchy în jurul unui brand, să am grijă la plus-valoarea pe care o oferă un brand pieţei şi cel mai important să nu uit niciodată de context!

Şi pe lângă toate astea (şi mai multe pe lângă) am mai cunoscut şi oameni faini, pasionaţi, dornici de a face treabă! Cine zice că în România nu sunt oameni capabili, pentru că vreau să-l contrazic! Şi pentru a continua ideea cu oamenii capabili (cum de am ajuns să-mi fac laudazio singură?) a existat şi o echipă câştigătoare în urma brief-ului dat de Nicoleta (pentru că, nu-i aşa, a trebuit să şi muncim, că doar de aia sunt Ateliere!). Aşadar, aici prezenta, împreună cu Laura Baban, Raluca Codru şi Roxana Irinei au luat premiul oferit de Prime Iaşi! Eu le urez însă felicitări tuturor participanţilor, ştiu ei mai bine cu ce bagaj de cunoştinţe au plecat de aici!

Concluzia zilei? Mai vreau Ateliere! Mai vreau evenimente faine, la care să poţi veni din pasiune şi unde să întâlneşti oameni de la care să ai mereu ceva de învăţat! Gata, nu vă mai laud! Să aveţi o zi superbă şi plină de soare!

P.S.1: Oana, nu te uit nici pe tine! Ai o prăjitură de la mine!

P.S.2: Otilia, Amelia, very good job! Aştept poze!

Şi să nu uit, am găsit şi ecuaţia succesului!

SUCCES = CREATIVITATE + EFICIENŢĂ

7 Comments

 1. Ramonette says:

  Frumos articol ! Am așteptat toată săptămâna atelierul ăsta și azi, pot spune că nu am așteptat degeaba. s-a ridicat la nivelul pe care l-au și impus cei de la Prime prin promovarea lor. Și știu că nu ar trebui să fim adepții show-off…dar…am câștigat ! :D/ :))

 2. Subscriu la ceea ce ai zis! 😀 Abia astept runda viitoare!

 3. Simt ca iti place din ce in ce mai mult ceea ce faci si ceea ce studiezi, lucru ca ma bucura enorm! Iti doresc ca mereu sa ai aceeasi doza de entuziasm si motivatie, care caracterizeaza teoretic un PR-ist!

 4. Marius says:

  Felicitari pentru ca ai gastigat. Ma bucur enorm ca ti-a placut desi “placut” pare cam putin spus din ce vad in articol. Ma bucur ca se mai organizeaza astfel de evenimente si in Iasi. Sa mai participi si sa ne povestesti pe urma.

 5. @ Marius, mersi 😀

  @ Mihaela, ADOR! Si da Doamne sa fie cum zici tu! 😀

 6. Oana says:

  Salutare! Mă bucur că ţi-a plăcut astăzi la ATELIERE şi că ai reuşit să o cunoşti pe Nico. :)

  Q: Ce-am făcut de merit prăjitura aia de care tot zici? 😀

 7. Pai e simplu! M-ai recomandat-o pe Nicoleta! Deci…meriti o prajitura 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>