Adina Nanu - Calatorie in jurul casei mele
Adina Nanu – Călătorie în jurul casei mele
9 February 2016
Pablo Picasso  Yousuf Karsh
Oameni: Yousuf Karsh
18 February 2016
Show all

Sondaj – Ce categorie ați vrea să întâlniți mai des pe blog?

Sondaj

Cred mult în povești. În cele pe care le citesc, în cele pe care le călătoresc, în cele ale căror ochi îmi oglindesc inspirațiile. Cred cu aceeași tărie și în poveștile pe care le scriu în Forbes Life, în Up by Forbes ori pe blog. Aici, însă, contrar aparențelor, nu știu dacă pot fi egoistă. Este, într-adevăr spațiul meu virtual, însă de câțiva ani am ajuns să-l împart atât cu prietenii mei foarte dragi cât și cu oameni pe care i-am cunoscut abia după ce mi-au citit articolele.

Așa am ajuns în fața voastră cu o întrebare pe cât de simplă, pe atât de importantă pentru mine. Ce categorie ați vrea să citiți mai des pe blog? Poate vă plac mai mult poveștile despre oamenii pe care îi admir sau poate vă fac cu ochiul interviurile. Poate vă inspiră mai mult cărțile pe care le citesc sau ați vrea să știți mai multe despre călătorii. Tare mult aș vrea să știu.

Alegeți cu inima și cu inspirația. Și, dacă printre opțiunile de mai jos nu regăsiți ceea ce v-ar delecta să descoperiți pe acest blog, vă rog să-mi lăsați sugestiile voastre într-un comentariu. Vă mulțumesc!

Vă sunt recunoscătoare,

Georgiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>