georgianaxmadi_5

Ideea ne-a luat pe nepusă masă. Care-ar fi poveștile pe care am vrea să le imprimăm? Ce să tipărim cu litere de-o șchioapă care să bucure, să incite la întrebări, să provoace discuții și nostalgii, să invite la îmbrățișări? Stabilisem șase dintre povești când ne-am urcat în avionul spre Italia. Urma să se așeze inspirația asupra noastră, chiar după o plimbare prin Alberobello. Seara, după cină, aveam a șaptea declarație. Una care vorbea despre tot și toate. Una care îndemna la autenticitate și la a fi fix cum ești: „Hai să fim”.

L O V E  S T O R I E S   by   G E O R G I A N A  X  M Ă D Ă L I N A

georgianaxmadi_1

Oamenii sunt povești. Unele mai lungi, altele mai scurte, unele generoase în detalii, altele misterioase, unele comice, altele dramatice. Fiecare din noi este un întreg univers. Suntem povești.


calatoreste-ma_sweatshirt_georgiana

Unele dintre cele mai frumoase povești sunt cele îndrăgostite de viață. Cele care strigă des „Călătorește-mă” sau „Șoptește-mi scântei”.  Cele care așteaptă cu emoții, prima zăpadă.

Cele cărora nu le este teamă să spună cu zâmbetul pe buze ”Lasă-mi fluturii în pace”. Pentru toate aceste povești, am creat 7 declarații de purtat oricând. De ieșit în lume sau de răsfăț în casă, de coborât la Mega sau de mers la o petrecere, de purtat singur sau în pereche.

fluturi_hoodie_georgiana

Nouă ne plac basmele și tot ce aduc cu ele personajele lor, așa că ne-am creat un univers în care să putem evada, măcar din când în când. Spunem des „Mi-e inima cuib” când ne gândim la ce urmează. Și credem că poveștile nu ar trebui să se termine niciodată.

sopteste-mi_sweatshirt_georgiana

A fost o dată și va mai fi” ar putea fi una dintre acele istorioare a căror lumină magică nu se stinge niciodată.

a-fost-odata_hoodie_madi

Pentru cine sunt poveștile astea?

Pentru tine, cea care iubește și e iubită.

Pentru tine, cea care simte că se îndrăgostește.

Pentru tine, cea care încă își caută sufletul-pereche.

Pentru tine, cea care visează cu ochii deschiși.

Pentru tine, cea care se entuziasmează repede.

Pentru tine, cea pragmatică, dar cu un strop de magie.

Pentru tine, cea care se simte bine fix așa cum e!

Suntem povești. Hai să fim.

sopteste-mi_hoodie_madi

Ce trebuie să știți despre sweatshirt-uri?

Hanoracele și sweatshirt-urile sunt în procent de 85% din bumbac organic, rezistă la un milion de spălări (la 40 grade) și sunt imprimate digital, cu un tratament special care face pelicula de cerneală flexibilă, astfel încât nu este cauciucată și rigidă ca la alte transferuri termice, ba chiar foarte flexibilă și plăcută la atingere (ceea ce înseamnă că nu crapă – yeeey!)

Poveștile noastre, aici.

P.S.: fotografiile sunt făcute de stimabilul Daniel Leu, într-o dis-de-dimineață un pic friguroasă de noiembrie, pe malul Mării Adriatice, în regiunea Puglia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>