Luni dimineață. Casa are parfum de cafea, pe fundalul ploii se aude Jazz Radio și agendele, laptopul și calendarul sunt sincronizate pentru lucru. Însă, înainte de orice, un #moodboard pentru zilele astea:

moodbord4

1. Prima pe listă ar fi o umbrelă. Să fie una într-un pastel ușor, dintr-o colecție mai veche de accesorii Burberry, din 2014.

2. Imediat după umbrela perfectă, intră pe listă perechea ideală de cizme pentru zilele ploioase, în culoarea prunelor coapte și neapărat purtate cu șosete tricotate, înalte și pregătite de grade puține.

3. O porție de smochine, indiferent de starea lor de agregare: proaspete, în salată, sun formă de dulceață pe pâine, plăcintă ori galetă cu miere. Poate la cuptor, servite cu brânză de capră, într-o spumă ușoară de iaurt ori într-o quesadilla vegetală.

4. Câteva ore de răsfoit albume de artă, în fața unui șemineu, cocoțată pe un maldăr de perne, cu șosete groase în picioare și ceai de lavandă la discreție.

5. Budapesta. De descoperit și așezat la inimă.

6. Simbolul suprem al măreției și-al eleganței, în varianta lui cu ochi căprui. Mi-aș dori tare să descopăr într-o pădure, un cerb pe care să-l admir de departe.

Cam astea-s gândurile mele de luni. Mă întorc curând la albumul meu cu impresioniști. Pe voi ce gânduri vă plouă săptămâna asta?

Colajul este realizat de moi, având ca surse foto, inspirațiile din pinterest.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>