G
Plăcerile lui Noiembrie
11 November 2018
georgianaxmadi_5
Povești de purtat
20 November 2018
Show all

Love Stories by Georgiana x Mădălina

love-9

love-9

Nu mai știu de la ce ne-am luat, dar a fost aproape ca-n filme: am spus amândouă în același timp „Dar ce-ar fi dacă?”. Și de-acolo, toate au mers de la sine. Ei bine, da! Mădălina Andronic și Georgiana Ciofoaia au zis „DA” unei mini-colecții de încălzit inimi (și la propriu și la figurat).

Poveștile au fost vreo sută. Le-am ales pe câteva care ne-au inspirat. Am hotărât că cifra șapte ne poartă noroc și șapte am făcut.

Suntem povesti

Suntem povești.

HAI SA FIM_NAVY_RES

Hai să fim.

Mi-e inima cuib

Mi-e inima cuib.

CALATORESTE-MA_NAVY_RES

Călătorește-mă.

FLUTURI_NAVY_RES

Lasă-mi fluturii în pace.

Sopteste mi scantei

Șoptește-mi scântei.

A fost o dată și va mai fi.

Ne-am jucat, fiecare cu ce-a avut prin preajmă (Mădălina – culori, Georgiana – cuvinte) și-am „cusut” 7 povești de purtat. Șapte declarații, emoții, hanorace, ilustrații, bluzoane, cum vreți să le numiți.

Am articulat emoțiile noastre într-o mini-colecție-de-iarnă. Madi a ilustrat, Georgiana a așezat cuvintele. Toate cu rost: de luat acasă și ținut aproape, de făcut cadou, de purtat peste-tot, de pus sub brad.

Pentru tine, cea care iubești și ești iubită. Pentru tine, cea care simți că te îndrăgostești. Pentru tine, cea care încă îți cauți sufletul-pereche. Pentru tine, cea care se simte bine fix așa cum e!

Aici le găsiți pe toate.

N-au ordine și dacă o să ne întrebați, o să mărturisim: nu avem nici o poveste preferată, le iubim pe toate la fel de mult.

Chiar așa, povestea voastră preferată care e?

2 Comments

  1. madalina leu says:

    zic si aici: LE IUBESC PE TOATEEEE :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>