„Urăsc când oamenii mă întreabă despre ce e o carte. Oamenii care citesc pentru intrigă, oamenii care înghit povestea ca umplutura unui biscuit Oreo ar trebui să rămână la benzi desenate și telenovele. Despre ce e? Orice carte care valorează cât negru sub unghie e despre emoții, și dragoste, și moarte, și durere. E despre cuvinte. Despre om față în față cu viața. Da?”

 

Atât. Cartea asta e necesară, frumoasă, articulată, plină de idei, de personaje și de adevăruri. Și în momentul în care am terminat de citit, a devenit Cartea mea preferată.

Vă promit că o să vă placă. Și dacă nu pe de-a-ntregul, atunci cu siguranță o să găsiți cel puțin un fragment, o pagină sau un capitol care o să vă facă să vorbiți despre cartea asta.

 J.R. MOEHRINGER dulcele-bar

De găsit pe Editura Publica.

Iar dacă ați citit Dulcele Bar, atunci cred că v-ar plăcea și: Învățare de TARA WESTOVER, Camera de povestit de MICHAEL PATERNITI sau Eu o să vorbește drăguț cândva de DAVID SEDARIS.

#30booksfor30days

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>