21 Parinoush Saniee
Tatăl celuilalt copil – Parinoush Saniee
21 April 2020
23 - Roxanne Veletzos
Fetița pe care au lăsat-o în urmă – Roxanne Veletzos
23 April 2020
Show all

De neoprit. Viața mea de până acum – Maria Sharapova, Rich Cohen

22 Maria Sharapova

 

Întotdeauna mi-au plăcut bibliografiile. Le găsesc fermecătoare episoade din viață, cu atât mai mult dacă acoperă personalități pe care le admir. De data aceasta, Maria Sharapova, o legendă în universul sportiv – Masha, pe numele ei adevărat – se destănuie într-o carte care desfășoara harta talentului și succesului ei, dar mai ales muncii și sacrifiicilor care se ascund în spate. „Cu ce să încep? Poate cu Gomel, un orășel din Belarus, cu străzi noroioase și păduri cu poteci parcă desprinse dintr-un basm? Este aproape de granița cu Rusia și se ajunge repede cu mașina de la Cernobîl, Ucraina.”

Și, printre povestirile cu mingi de tenis, Sharapova împărășește și câteva dintre crezurile ei.

„Dar, încă de când am fost mică, m-am descurcat cu oamenii dificili. Am dezvoltat în copilărie acest fel de a fi. Întotdeauna am putut să iau dintr-o relație ce era mai bun și să las restu deoparte. Aceasta este filosofia mea.”

„Întotdeauna am reacționat cel mai bine la acest gen de antrenamente, unul minimalist, în care antrenorul nu antrena. Mai puțin înseamnă mai mult. Majoritatea antrenorilor îți analizează cu atenție adversarii și pun la cale strategii complicate, dar prefer ca subiectul analizei să fiu chiar eu. Îi las pe alții să facă strategii și să gândească. Eu vreau doar să joc.”

  De neoprit. Viața mea de până acum - Maria Sharapova, Rich Cohen

De găsit pe Editura Publica.

Iar dacă ați citit De neoprit. Viața mea de până acum, atunci cred că v-ar plăcea și: Tot ea… Becoming Meryl Streep de MICHAEL SCHULMAN, Kitchen Confidential de ANTHONY BOURDAIN sau Hallelujah Rock & Roll, izbăvire și viața lui Leonard Cohen de LIEL LEIBOVITZ.

#30booksfor30days

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>